Skanningsprogramvara

Hos oss kan ni välja den programvara för bildfångst som passar just era behov. Samtidigt kan ni vara säkra på att ni får hjälp i ert val från våra kunniga och erfarna säljare, tekniker och konsulter.

DpuScan optosweden

PaperStream Capture Pro

DpuScan

Förutom datainmatning via användardefinierade dialogrutor och kvalitetskontroll av skannade buntar, är det samtidigt möjligt att göra bildförbättringar, känna igen b.la. streckkoder, patchkoder och text. Bilder sparas och sorteras automatiskt efter information extraherad från dokumenten.

DpuScan erbjuder b.la. export av metadata i text, XML, databas och webbtjänst.


PaperStream Capture Pro

PaperStream Capture är programvaran för bildfångst som är speciellt utformad för Fujitsu-skannrar. Med sina alternativ för skanning och export med en enda knapp är arbetsflödet enklare och snabbare än någonsin tidigare.

Den erbjuder kraftfull optimering av bildfångst samt dataextraktion och organisatoriska möjligheter, den har ett intuitivt gränssnitt med sina enkla men berikade skanningsprocesser. PaperStream Capture erbjuder ett flertal olika sätt för separering av dokument som t ex streckkoder, patchkoder och text.

PaperStream Capture Pro

konvertera skannade information

Kodak Capture Pro Software

Kodak Capture Pro hjälper dig att snabbt konverterar skannade buntar till användbar information. Den korrigerar och validerar med automatik för att försäkra att du får kvalitetsbilder och korrekt information varje gång.

Intelligenta jobbval kan styras av specifika försättsblad för att automatisera jobbbyten och profiler.

Kodak Capture Pro erbjuder ett flertal olika sätt för separering av dokument som streckkoder, patchkoder och text.

Skanners

På OptoSweden har vi över 20 års erfarenhet av skanningslösningar, där vi som återförsäljare av flera marknadsledande varumärken har kompetensen och möjligheterna att guida dig rätt

Läs mer

Intelligenta automationsplattformar

Med marknadsledande teknik analyserar vi dina dokument oavsett format. Vi läser ut den data du behöver och gör den tillgänglig för dig.

Läs mer

Service & Support

Vi hjälper dig! Vår service-och supportavdelning hjälper er med företagets skanner och mjukvara. Vi erbjuder service och support men även utbildning på er skanner och mjukvara i hela Norden.

Läs mer