Skicka e fakura
Skicka e-faktura

Vem du än vill skicka till och oavsett format erbjuder vi ett enkelt och effektivt sätt att hantera dina utgående fakturor.

Vår tjänst tar hand om alla era utgående fakturor och ser till att de når mottagaren på det sättet de vill och kan ta emot dem, E-faktura, PDF via mail eller distribution via post. Från dag ett digitaliserar och effektiviserar vi din hantering samtidigt som vi arbetar proaktivt mot effektivare fakturaformat och ytterligare effektivisering

Skicka e fakura
E-faktura – Bäst för dig och dina kunder

Förenkla för både dig själv och dina kunder genom att skicka e-faktura. Förutom att det sedan april 2019 är lag på att skicka e-faktura till offentlig sektor ser vi också idag att e-fakturering allt oftare är ett krav vid upphandlingar. Även om e-faktura har en transaktionskostnad blir den kostnadsbesparande för hela organisationen då den effektiviserar administrationen.

Printtjänst – Ett onödigt arbete vi gör åt dig till en lägre kostnad.

Även om digitala format ökar så behöver företag skicka såväl fakturor som annan information via post. Genom att nyttja vår tjänst slipper du lägga tid på utskrifter, kuvertering, postinlämning med mera dessutom blir det billigare än att du gör det själv.

Med vår printtjänst når du dina mottagares fysiska brevlåda med ett par klick. Oavsett vad du vill skicka: Fakturor, informationsbrev, lönespecifikationer, reklam

Skicka e fakura