Skannrar som erbjuder bäst prestanda

Vi har ett stort utbud av olika skannrar och vi har med omsorg valt ut de som erbjuder bäst prestanda för ändamålet. Gemensamt är att de har en stabil dokumentmatning och skapar bra bilder av dokumenten. De flesta skannrarna har en lång historik med tidigare modeller som har förbättrats med tiden.

service och support optosweden

PaperStream Capture Pro

Skannrar som passar just er

Våra skannrar passar både små och stora företag med små eller stora volymer. Vi kan bl.a. erbjuda dokumentskannrar med sorteringsmöjligheter om ni t.ex. vill sortera ut separationsblad, som ni sedan kan återanvända. Vi har de mer "personliga" dokumentskannrarna som tar liten plats och kan placeras på skrivbordet med en dokumentmatarkapacitet på 80 st dokument. Vidare har vi skannrar med absolut högsta dokumentmatarkapacitet, våra produktionsskannrar, på upp till 2000 st dokument.


Hastigheten & duplex-skanning

Hastigheten för de skannrar som vi erbjuder ligger mellan 20 st papper per minut (40 st bilder per minut*) och 300 st papper per minut (600 st bilder per minut*).

Vi har garanterat en skanner som passar just er!

Våra dokumentskannrar skapar en bild av både framsida och baksida (duplex-skanning).

konvertera skannade information

Skanningsprogramvara

Hos oss kan ni välja den programvara för bildfångst som passar just era behov. Samtidigt kan ni vara säkra på att ni får hjälp i ert val från våra kunniga och erfarna säljare, tekniker och konsulter.

Läs mer

Intelligenta automationsplattformar

Med marknadsledande teknik analyserar vi dina dokument oavsett format. Vi läser ut den data du behöver och gör den tillgänglig för dig.

Läs mer

Service & Support

Vi hjälper dig! Vår service-och supportavdelning hjälper er med företagets skanner och mjukvara. Vi erbjuder service och support men även utbildning på er skanner och mjukvara i hela Norden.

Läs mer