Certifierad Service & Support

OptoSweden erbjuder utbildad & certifierad personal på plats och på distans.

Vår service-och supportavdelning hjälper er med företagets skanner och mjukvara. Vi erbjuder service och support men även utbildning på er skanner och mjukvara i hela Norden.

service och support optosweden
Hem/service & support

Vi levererar högkvalitativ, professionell och tekniskt kunnig supporthjälp till din skanner

Vi erbjuder supporttjänster för installation samt utbildning, så att du och din personal vet hur ni kan använda och ta hand om er skanner på bästa sätt.

De flesta av våra kunder har fasta avtal på sin utrustning vilket ger dem en garanti för att vi påbörjar att lösa eventuella problem inom en viss tid. Ett avtal går att utforma specifikt för en kund och kan vara ett all inklusive avtal eller att vi kontaktas vid behov och ni betalar de faktiska kostnaderna som då uppstår.

Vi har även möjligheten att hyra ut ersättningsutrustning vid långa driftstopp eller inför tillfälliga projekt. Ni kan även ha ett så kallat ”swapavtal” där enheten helt enkelt byts ut när något uppstår.

Kontakta oss för mer information!

Skanners

På OptoSweden har vi över 20 års erfarenhet av skanningslösningar, där vi som återförsäljare av flera marknadsledande varumärken har kompetensen och möjligheterna att guida dig rätt

Läs mer

Skanningsprogramvara

Hos oss kan ni välja den programvara för bildfångst som passar just era behov. Samtidigt kan ni vara säkra på att ni får hjälp i ert val från våra kunniga och erfarna säljare, tekniker och konsulter.

Läs mer

Intelligenta automationsplattformar

Med marknadsledande teknik analyserar vi dina dokument oavsett format. Vi läser ut den data du behöver och gör den tillgänglig för dig.

Läs mer