Vi säkrar för framtiden och migrerar vår tjänst till ny toppmodern driftplattform för att ge dig 100% svensk dataleverans samt högsta möjliga prestanda.

Grunderna i en effektiv serverhall är ökad densitet, ny effektiv hårdvara och ett noggrant designat luftflöde. Därför väljer OptoSweden att framtidssäkra sin plattform i nya fräscha datahallar. Digiplex i Upplands Väsby är Sveriges modernaste datacenter och levererar en snabb, säker och trygg drift.

Digiplex ökar inte bara prestandan och framtidssäkrar CrossState utan gör det även på ett klimatsmart sätt.
En otroligt viktig del i OptoSwedens beslut har varit att all data stannar innanför Sveriges gränser. Vare sig det gäller datakraft eller arbetskraft. Detta leder inte bara till hög säkerhet för kunden utan även en ökad kontroll över att Europeiska kommissionens General Data Protection Regulations (GDPR), som snart träder i kraft uppfylls.

” Vi arbetar hela tiden med att förbättra och utveckla allt vi gör för våra kunder. Tack vare migreringen levererar vi nu kapacitet till deras verksamhet med hög kvalité, snabbhet och flexibilitet. Detta innebär även en framtidssäker lagring för våra kunder vilket gör bolagen klimatsmarta, konkurrenskraftiga och i digital framkant. ”

 Niklas Lundberg, VD, OptoSweden

Fredagen den 18 aug kl. 02.00 genomförs flytten och beräknas vara klar redan måndag kl. 08.00. Då vi av säkerhetsskäl kommer att stänga ner systemet under denna korta tid ber vi om ert överseende och ser fram emot att erbjuda er den modernaste tekniken och höja prestandan för ett effektivare arbete för hela ert företag.

För mer tekniska detaljer kontakta vår support:
Support: 08-578 604 25 eller support@optosweden.se