Fujitsu utökar sitt samarbete och partnerskap med OptoSweden för att kunna erbjuda små och medelstora företag en säker och förbättrad lösning för faktura- och dokumenthantering i molnet genom den helt nya CrossState ScanClient NX.

OptoSweden, ett ledande företag inom fakturahantering och silversponsor på Ekonomi & Företagsmässan 2018 (Monter E:20) har tillsammans med PFU (EMEA) Limited, ett företag inom Fujitsu LTD, världsledande leverantör och tillverkare av skannrar och skanningslösningar, har idag valt att presentera det utökade samarbetet och nya världsnyheten, CrossState ScanClientNX.

CrossState ScanClientNX är en helt ny webbskanningslösning för att optimera dokument- och fakturahanteringen samt skanning direkt till molnet. Enheten bygger på samarbetet mellan Fujitsus nya fi-7300NX , PaperStream NX Manager och OptoSwedens CrossState-molnplattform.

CrossState ScanClientNX är specifikt framtagen och designad baserad på fakturahanteringen hos små och medelstora företag (SME). Lösningen nås via vilken webb-browser som helst genom en enkel och snabb uppsättning. Användarna kan på ett väldigt enkelt sätt skanna sina dokument och fakturor precis som de själva vill. Antingen till CrossState-molnplattform, mail eller som PDF.

”SME-marknaden är en signifikant del av vår kundbas och vi behöver en partner som kan supportera oss samtidigt som de är lyhörda för förändringar samt nytänkande.” meddelar Niklas Horn Lundberg, VD, OptoSweden.

”Vi blev oerhört positiva när vi fick se kapaciteten och kvaliteten som fi-7300NX levererar, och vi är stolta och glada över att utöka vårt över 20-åriga samarbete med PFU (EMEA) genom att presentera denna marknadsledande skanningslösning som både höjer kvaliteten och förenklar processer hos våra kunder men också höjer säkerheten kring deras fakturahantering. ”

”Medan molnlösningar har förenklat och effektiviserat företags arbetsmiljöer och processer, har det också visat att det kan finnas kryphål ur ett säkerhetsperspektiv, om det inte är korrekt uppsatt” förklarar Mike Nelson, Senior Vice President, PFU (EMEA) Limited. ”Genom att fortsätta och utöka detta samarbete med OptoSweden, hjälper vi SME-bolag att hantera sina fakturor via en snabb, enkel och säker molninfrastruktur. På så sätt kan kunderna fokusera på verksamheten och dess expansion samtidigt som de är trygga i sitt val av fakturahantering, från ax till limpa”.

CrossState ScanClientNX är:

  • Säker: kommunicerar via säker cloud service. Användare kan ladda upp känslig information och material snabbt och tryggt.
  • Enkel och snabb set up: Användare kan via en knapptryckning på touch-panelen, enkelt styra dokumentet till pdf, email eller till CrossState molnplattform för bearbetning
  • Kostnadseffektiv investering: skannerns helintegrerade funktion innebär att kunderna nu kan fokusera på förbättringar och få ut det mesta av deras investering , istället för att nyttja andra tidskrävande moduler och alternativa lösningar.