Samarbeten med OptoSweden

Jeeveskunder

Vi hjälper dig att automatisera, digitalisera och effektivisera direkt in i ditt affärssystem. Tänk dig ett system som är helt integrerat mot Jeeves. Det innebär att allt du gör överförs automatiskt utan extra arbete.

Det ska gå snabbt, säkert och automatiskt.
Att förenklar all hantering av dina leverantörsfakturor, kundfakturor, omkostnadsfakturor och e-fakturor såsom EDI och XML, gör din vardag enklare och tidseffektiv.
Rätt information på rätt plats till rätt användare vid rätt tidpunkt. Du har åtkomst till dina fakturor när som helst på dygnet, vart som helst i världen. Allt är integrerat till Jeeves och registreras automatiskt.

En helintegrerad del i Jeeves

I och med sammarbetet med OptoSweden kan Jeeves nu erbjuda CrossStat eVoyce som en helintegrerad del i Jeeves affärssystem för helautomatisk matchning av faktura mot inköpsordrar, beställningar, och inleverans för alla typer av inkommande fakturor så som e-faktura, PDF och skannade.
”Vi letar ständigt efter partners som kan stärka vårt kunderbjudande ytterligare.” Berättar Christina Skogster Stange, VD på Jeeves, om det nya samarbetet. Molnlösningar som digitaliserar och automatiserar administrativa funktioner är en del i framtidens kommunikation. Och området växer så det knakar. ”OptoSweden kan det här, och tillsammans med ett heltäckande Jeeves ERP kommer produkten verkligen till sin rätt”, avslutar Christina.
Läs mer om Jeeves och OptoSwedens samarbete här:

25 procent av alla svenska fakturor betalas inte i tid. Med OptoSweden ingår påminnelser och inkassokrav för att du ska slippa obekväma samtal med dina kunder. Allt sparas ner enligt lagkrav för att underlätta din bokföring, du ökar din likviditet och sparar både tid och pengar.

Det här är CrossState® eVoyce

Med över 20 år i branschen av tolkning och leverans av data har OptoSweden tagit fram en av marknadens mest flexibla lösningar i molnet för hantering av inkommande och utgående fakturor och andra dokument. CrossState® eVoyce är en marknadsledande lösning i molnet på radtolkning och ett unikt koncept där alla format av fakturor hanteras i samma flöde. Med CrossState® eVoyce elimineras även kundens behov av att välja mellan outsourcing eller in-sourcing, valet är fritt och kan göras på sekunder.
Läs mer om CrossState® eVoyce här.

 

Effektivisera

Eliminerar tidskrävande och manuellt arbete direkt in i ditt affärssystem. Med oss effektiviserar du
ditt arbetsflöde.
Du blir mer produktiv.

Automatisera

Automatisera hela ditt fakturaflöde i ditt affärssystem. Med oss kapar du återkommande moment. Rätt info går till rätt plats och rätt person.
Du sparar tid och pengar

Digitalisera

Få åtkomst och tillgång till all information överallt i världen.
Med oss blir du kompatibel med alla medier och framtida teknik.
Du blir flexibel med ditt affärssystem.

Framtidssäkra din data –  BOKA DEMO  med OptoSweden.

Vill du bli kontaktad?

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

5 + 3 =

Kontakta oss

Telefon: 08 – 578 604 00
E-post: info@optosweden.se

OptoSweden AB
Fogdevägen 4B
18364 Täby