handshake
Vill du kunna leverera de bästa fakturatjänsterna på marknaden till dina kunder?

OptoSweden har ett komplett partnerprogram både för integratörer så väl som rena återförsäljare. Med moderna API'er kan du presentera vår lösning som din egen, eller använd dig av våra partnersäljare för att få det stöd som behövs för att dina affärer ska ta fart.

Kontakta oss så ser vi hur vi tillsammans kan erbjuda dina kunder den bästa lösningen!

Så här tycker våra partners!
Gör som andra, upplev helheten!

Vi har tillsammans med OptoSweden skapat en sömlös integration mellan Garp och ett av marknadens bästa leverantörsfakturasystem, helt rätt i tiden tycker vi, då denna typ av lösning efterfrågas allt mer, så att våra kunder ges en effektiv och platsoberoende kontroll, övervakning och attesterings-process.

Mathias Bohlin

GC Solution

Vi sökte en partner som dels har mycket hög kompetens inom tolkning, dels kan vara en strategisk partner kring automatisering och digitalisering av våra tjänster.

Martin Johansson

LR Revision & Redovisning

I Trinax Tid- & Projekt så kan våra kunder skapa offerter, tidrapporter, fakturor, projektuppföljning och nu med vår integrerade lösning tillsammans med OptoSweden så kan vi även erbjuda en komplett lösning för inkommande och utgående fakturor. Detta gör arbetet för våra kunder mycket effektivt.

Fredrik Yli-Luopa

Trinax AB

Att få till en smidig lösning där fakturor tolkas automatiskt och kommer in direkt in i Zoezi-affärssystem där det enkelt går kolla av dem och sen bekräfta för automatisk betalning är otroligt viktigt för oss och våra kunder. Kunderna kan tack vare detta minimera den administrativa tiden och lägga det på sin kärnverksamhet istället. Samarbetet med OptoSweden har fungerat väldigt bra, får snabb respons när vi har frågor och har fått stöttning i under hela utvecklingsarbetet.

Mikael Håkansson

Zoezi AB