Dokumenthantering

Vi förenklar all hantering av dina dokument, gör dem tillgängliga till alla när som helst på dygnet och vart som helst i världen. Jobba från vilken enhet du vill.

Få kontroll på all din information hela vägen, säkra upp dina dokument för framtiden, lagkraven och att du alltid ha den senaste versionen. Allt är integrerat till ditt affärssystem och registreras automatiskt direkt i CrossState Any Document.

Allt arkiveras automatiskt för din trygghet.

Mottagning av fakturor

Dina dokument tas emot som skannade bilder, elektronisk väg eller mailas direkt till  en adress.
Du kan ta emot vilket filformat du vill.

Hantering av dokument

Avläsning av all data på dokumentet görs med en marknadsledande, kraftfull och självlärande tolkningsteknik.
Dina dokument kontrolleras noga.

Skicka dokument

Information kategoriseras och skickas automatiskt till rätt person, arkiv och system.
Dina dokument är framtidssäkrade.

PREPPA

Dokumentet skannas, skickas eller mailas direkt till en mailadress

OptoSweden erbjuder en unik tjänst där vi kan hantera alla slags inkommande dokument som idag hanteras manuellt. Vi tar hand om alla de vanligaste formaten vare sig de kommer in via post, mail eller annan elektronisk väg.

Du väljer själv om du vill skanna exempelvis din order eller använda vår tjänst där vi postöppnar, sorterar och skannar dina dokument åt dig.

Med oss har du allt som behövs för att ta emot dina dokument oavsett hur er leverantör vill skicka dem. Pappers form eller elektronisk väg såsom EDI och XML.

FIXA

Avläsning, tolkning och verifiering av din data och information

Med en marknadsledande, kraftfull och självlärande tolkningsteknik läser OptoSweden in data från dina dokument, som till exempel för dina fakturor är leverantör, fakturanummer, fakturabelopp, momsbelopp, faktura- och förfallodatum, er referens, OCR nummer och ordernr alltid standard.

Ditt dokumentflöde förenklas och behandlingstiden förkortas då du bland annat kan automatisera konteringen av leverantörsfakturorna innan de skickas vidare på attest.

Men hög säkerhet och över 20 årserfarenhet inom tolkningsteknik är OptoSweden en av Nordens främsta leverantörer av data och information.

DELA

Säkra dina dokument, spara ner och leverera som du vill

Vi erbjuder dig en komplett lösning för att ta hand om ert hela utgående dokumentflöde.

Efter kontroll av dina dokument så kategoriseras och paketeras din data. Oavsett format och sätt skickas den vidare till valfritt system och arkiveras enligt lagkrav.

Vi är en egen VAN* operatör vilket innebär att om du har en e-faktura operatör kan vi skicka och ta emot e-faktura från dem.

*VAN står för Value Added Network och är en operatör av B2B-trafik. Operatörerna har samtrafikavtal mellan varandra vilket gör massanslutning smidig

Men hög säkerhet och över 20 årserfarenhet inom tolkningsteknik är OptoSweden en av Nordens främsta leverantörer av data och information.

Framtidssäkra dina dokument –  BOKA DEMO  med OptoSweden.