ABBYY FlexiCapture

OptoSweden är stolta över att vara certifierade i Norden på Abbyy Flexicapture. Med Abbyy Flexicapture kan vi hjälpa er att bygga lösningar för dokument tolkning i molnet eller inhouse.

dokumenttolkning
Hem/dokumenttolkning
PaperStream Capture Pro

Så vad är Abbyy Flexicapture?

ABBYY FlexiCapture är en intelligent dokumentbehandlingsplattform byggd för att tillgodose behoven hos dagens komplexa digitala företag. FlexiCapture samlar de bästa NLP-, maskininlärnings- och avancerade igenkänningsfunktionerna i en enda plattform för att hantera alla typer av dokument, från enkla former till komplexa friformsdokument och i alla storlekar, från ad hoc-enskilda dokument till stora batchjobb som kräver tuffa SLA. Genom att organisera processen från förvärv till leverans matar FlexiCapture innehållsdrivna affärsapplikationer som RPA och BPM, vilket hjälper organisationer att fokusera på kundservice, kostnadsminskning, efterlevnad och konkurrensfördelar.

Låt oss hjälpa dig i din resa in i digitaliseringen. Vi har verktygen, kunskapen och ett bevisat track record med stora offentliga kunder så som privata mindre enkla lösningar.


Funktioner & fördelar

Företagsautomation börjar med en omfattande plattform för att skaffa, bearbeta, validera och leverera rätt data till kritiska processer.

Smidiga transaktioner, smarta beslut och snabba åtgärder

Utnyttja kundinformation som tillhandahålls för att påskynda transaktioner, fatta smartare beslut och ge snabba, korrekta svar till dina kunder.

Datavalidering och kontroll

Kritiska datafält, viktigt information och dokumentets identitet identifieras, valideras och bearbetas automatiskt enligt affärsregler och krav. Systemet kan lätt tränas och använder kontinuerlig maskininlärning för kontinuerliga förbättringar och kostnadskontroll.

Kontroll, förutsägbarhet och krav

Få en fullständig kedja av anpassad rapportering och hantering för finjustering av resultaten, samtidigt som du säkerställer att du följer de krav som ställs på dig som företag från början till slut.

Snabbare hantering

Innehåll från dokument som kommer in via valfri kanal, i vilket format som helst, extraheras, förstås och levereras automatiskt, vilket tar bort manuell friktion.

Intelligent datautvinning

Genom att utnyttja Natural Language Processing (NLP) -teknologi kan du nu automatisera identifiering och extrahering av data från ostrukturerade, komplexa dokument som kontrakt och e-post, tillsammans med strukturerade och halvstrukturerade dokument, vilket hjälper till att påskynda transaktioner samtidigt som hanterings kostnaderna och felen avsevärt minskar.

Skanners

På OptoSweden har vi över 20 års erfarenhet av skanningslösningar, där vi som återförsäljare av flera marknadsledande varumärken har kompetensen och möjligheterna att guida dig rätt

Läs mer

Skanningsprogramvara

Hos oss kan ni välja den programvara för bildfångst som passar just era behov. Samtidigt kan ni vara säkra på att ni får hjälp i ert val från våra kunniga och erfarna säljare, tekniker och konsulter.

Läs mer

Service & Support

Vi hjälper dig! Vår service-och supportavdelning hjälper er med företagets skanner och mjukvara. Vi erbjuder service och support men även utbildning på er skanner och mjukvara i hela Norden.

Läs mer