Hur skulle det kunna se ut hos er?

Tänk dig ett kontor utan post, inga kuvert att sprätta, full kontroll på alla dokument. Du hittar lätt det du söker efter på alla dina enheter. Ett system som fungerar utan att du behöver tänka på massa tekniskt krångel. Rätt information på rätt plats till rätt användare vid rätt tidpunkt. Med CrossState har du möjlighet till alla tjänster och funktioner som du behöver för att synka, dela, komma åt och samarbeta när som helst på dygnet, var som helst i världen. Gör din vardag enklare för dig och dina medarbetare. CrossState hjälper dig att automatisera, digitalisera och effektivisera företags dokumentflöden. Framtiden är här och med CrossState blir du konkurrenskraftig i din bransch.

CrossState®

CrossState är OptoSwedens paraply. Under detta paraply finns mängder av sammankopplade moduler och funktioner som vi har utvecklat. CrossState är din gemensamma plattform för alla dina flöden, övervakningar, statistik, administration, underlag och arbetsprocesser. Över 20 års erfarenhet i branschen har gjort oss lyhörda och till experter på vad olika företag behöver och efterfråga. Samhället blir mer och mer flexibelt och ska du hänga med i framtiden och vara före dina konkurrenter så krävs det att även du och era system är flexibla.

Tänk att kunna använda ett system och en inloggning och ändå får en större, flexiblare och enklare överblick och kontroll på alla er data som skickas och tas emot av dina anställda.

Det handlar inte om att byta ut era befintliga system utan att effektivisera delar genom att automatisera era manuella arbetsprocesser. Med CrossState blir du flexibel och betalar endas för de delar som du använder och vill ha idag. Du kan sedan enkelt bygga på och utveckla användandet om ni ex. öppnar nytt kontor eller ändra era rutiner.

Mottagning av dokument

Dina dokument, fakturor, ordrar och avtal tas emot som skannade bilder, elektroniskt eller mailas direkt till en adress. Du kan ta emot vilket filformat du vill och du får allt levererat i en och samma design.

Hantering av information

Avläsning av all data görs med en marknadsledande, kraftfull och självlärande extraheringsteknik. Dina data rättas och kontrolleras noga innan den skickas vidare för verifiering.

Skicka dokument

Information kategoriseras och skickas automatiskt till rätt person, arkiv och system. Dina dokument och data är framtidssäkrade och sparas ner automatiskt enligt lagkrav.

Ta kontroll över dina dokument

Rätt person får rätt information direkt från CrossState. Inga fakturor som ska knappas in manuellt, inga mail som skickas runt och inga kopior som försvinner. Du bestämmer vilka som ska få tillgång till vilken information och dokumenten sparas ner automatiskt enligt lagkrav på ett och samma ställe. Få kontroll på all din information och säkrar din framtid för ditt företag idag.

Flexibelt, tillgängligt och enkelt

Du kan ta emot och skicka alla slags fakturaformat så som XML, EDI och Svefaktura, från både datorn, plattan och mobilen. Möjlighet att ha allt i molntjänsten eller fast installation.
Valet är ditt!

Integrera till ditt affärssystem

Integrationslösningar ansluter hela vägen in ditt affärssystem. Detta minskar behovet av att lägga egna IT-resurser på integration. Tänk dig ett system som är är helt integrerat mot ditt befintliga affärssystem, vilket innebär att allt du gör i CrossState överförs automatiskt in i affärssystemet utan manuellt arbete. Detsamma gäller allt som du gör i ditt ekonomisystem överförs automatiskt till CrossState®.
Det ska vara enkelt och automatiskt.

Egen support och utveckling

Integrationslösningar ansluter hela vägen in ditt affärssystem. Detta minskar
behovet av att lägga egna IT-resurser på integration. Tänk dig ett system som är är helt integrerat mot ditt befintliga affärssystem, vilket innebär att allt du gör i CrossState överförs automatiskt in i affärssystemet utan manuellt arbete. Detsamma gäller allt som du gör i ditt ekonomisystem överförs automatiskt till CrossState.
Erfarenhet, flexibilitet och kvalitet ger vi dig i alla lägen.