attest
Behov av attestsystem?

Ibland finns det behov att komplettera affärssystemet med ett attestsystem för att förenkla fakturaprocessen. Det kan vara att manuella steg behöver automatiseras eller att attestanter ska kunna se och godkänna fakturor på ett smidigt sätt utan att använda affärssystemet eller åka till kontoret för att göra det.

Vi erbjuder inte ETT attestsystem, vi erbjuder DET system som passar dig och dina behov.


OptoSwedens tjänster används i ett flertal EFH system och uppfyller olika behov hos våra kunder. Allt från enklare fakturaflöden till mer avancerade flöden med t ex matchning av inköp.


Attestsystemen vi erbjuder genom våra samarbeten effektiviserar din hantering från att fakturan anländer till systemet, tolkas, konteras och attesteras till att den är registrerad i dit affärssystem. Du har full kontroll över flödet och var alla fakturor befinner sig. Återsök enkelt fakturor i arkivet eller ta ut rapporter baserade på just de parametrar som är viktiga för dig.


Kontakta oss för att diskutera vilket system som skulle vara mest lämpligt för dig.

Några av våra partners
Gör som andra, upplev helheten!

Det OptoSweden erbjuder i form av teknik, säkerhet, tillgänglighet och support är av yppersta klass och ovärderligt för oss som partner.
SWINX AB

Som utviklingspartner nyter vi godt av deres meget omfattende kompetanse og erfaring slik at vi sammen kan utvikle de beste løsningene for våre ulike kundegrupper.
At Work Systems AS

Det DocUp erbjuder i form av smidighet och effektivitet till våra användare hade inte varit möjligt utan OptoSwedens tjänster och API integrationen.
DocUp